Organik ishrana

Preporuka dijetetičara

Organik ishranaa

Da ne biste lutali, evo šta bi trebalo da jedete za večeru, po preporukama dijetetičara

 

GiveMe3 Organski čips od voća

Želeli smo da vam ponudimo ukus naše tradicije, kao i 100% organsku čistoću našeg proizvoda. Zato smo odlučili da vam donesemo tri.

Tri kao broj puta koliko se ljubimo kada se pozdravljamo tako da možete razumeti koliko strasti i posvećenosti unosimo u kreiranje našeg čipsa.

Isekli smo voće i osušili ga na jedinstven način, tako da očuva sve hranljive vrednosti i bogatstvo ukusa. Za svaki zalogaj potpunog užitka.

Osnovne arome: slatka jabuka, kisela jabuka i kruška

Slatka jabuka i prirodni ukus: cimet, vanila, đumbir,

Kisela jabuka I prirodni ukusi: Malina, Nana

 
 
 

Organske kulgice od voća

Divan je osećaj kada osetimo aromu jabuke koja nas podseća na prirodu, na zdravlje, zar ne? Često kada smo van kuće, u žurbi, ili dok su nam deca u školi, jabuka nije praktično rešenje za zdravu užinu koja bi nam napunila baterije.

Zato smo kreirali jedinstveni proizvod. Uzeli smo najkvalitetnije tri jabuke i kompresovali ih sa svim hranljivim svojstvima u kuglice koje možete svuda sa sobom nositi i pojesti u hodu. Uživajte u svakom zalogaju.

Osnovne arome:   slatka jabuka i kisela jabuka

 
 
 
 

Organski prah

Ovaj organski prah je napravljen od voća i povrća korišćenjem pažljivo razvijene tehnologije koja čuva sve nutritivne elemente proizvoda.

Vrste praha:

 
 

Jabuka

Kruška

 

Šargarepa

Krastavac

Jagoda

Kupina

Malina

 
 
 
 

Ovaj organski prah je napravljen od voća i povrća korišćenjem pažljivo razvijene tehnologije koja čuva sve nutritivne elemente proizvoda.

 
 
 

Osmotsko dehidrirano organsko voće

Razvili smo dva proizvoda u okviru ove kategorije:

  •  Voće u koncentrovanom organskom soku i
  •  Voćne bombone sa 100% organskog sadnog sadržaja u dodatnom postupku sušenja Sve bez dodanog šećera – naši proizvodi iz osmoze, tretirani su samo u koncentrovanom organskom sirupu.

Sve bez dodanog šećera – naši proizvodi iz osmoze, tretirani su samo u koncentrovanom organskom sirupu.

Vrste Osmotski susenih proizvoda

 
 

Šargarepa

Mango

Malina

Kupina

Divlja jagoda

Šljiva

Trešnja

 
 
 
 

Voćne bombone sa 100% organskog sadnog sadržaja u dodatnom postupku sušenja

 
 
 

Privatne robne marke

Da bismo zaštitili konkurentnost naših proizvoda, naša inovativna proizvodna postrojenja, kapaciteta 2.000 tona godišnje, mogu se u potpunosti prilagoditi zahtevima za proizvodnjom privatnih robnim marki u pogledu oblika proizvoda i težine pakovanja. Možemo u potpunosti ispuniti specijalne zahteve klijenata.

 
 
 

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE

 
022 325588