Proširene vene

Blog Ive Petrovic

Kako sam se rešila proširenih vena u jednoj nedelji*

Objavljeno u ponedeljak, 8. juna 2020., u 19:51 | Autor: Iva Petrović
 

Napomena: Vein Stopper je skoro rasprodat, ali danas još možete da ga naručite online.

Ćao, ja sam Iva, i opet sam tu. Želim da podelim sa vama svoju sreću... uspela sam - rešila sam se proširenih vena - kod kuće, za samo nedelju dana!!!*

Sećate se kako sam pre godinu dana pisala o bolovima u nogama, i da imam proširene vene? Tražila sam savet: kako da ih se rešim?

Dakle, isprobala sam brojne domaće recepte, uključujući pupoljak breze i ostale gluposti. Isprobala sam i lekove za ubrzavanje cirkulacije, posebne čarape itd... SVE TO JE POTPUNO BESKORISNO. Ne pomaže. Nema rezultata.

Bila sam i kod nekoliko lekara koji mi na kraju nisu pomogli, samo su mi rekli da sam zakasnila s lečenjem. Na poslu sam uzela nedelju dana odmora. Bila sam prilično depresivna i razmišljala sam kako da se najlakše rešim proširenih vena, i da imam lepe i zdrave noge. Otišla sam na internet i potražila različite metode lečenja.

Je li rešenje za proširene vene tu?


Jednog dana, dok sam pretraživala i čitala informacije na blogovima i medicinskim forumima, pronašla sam članak jednog lekara, specijaliste za proširene vene iz Beograda. On je napisao da lečenje proširenih vena u Srbiji nije uspešno jer se leče simptomi, a ne uzroci.

On je dao i link za novu kremu Vein Stopper, koja ima visok procenat izlečenja ovog problema.* Dugo sam tražila gde mogu da kupim ovu kremu, i konačno je pronašla ovde.

Ispočetka nisam verovala u ovo jer se na TV-u reklamira toliko različitih proizvoda... ali sam pročitala veliki broj pozitivnih reakcija na ovu kremu, i odlučila sam da je isprobam.

Na kraju sam naručila Vein Stopper. Pakovanje sam dobila već drugog dana. Otvorila sam ga, pročitala uputstva, i počela sa korišćenjem.

Kakvi su rezultati? Jesu proširene vene nestale?


Kremu sam koristila kao što je navedeno u uputstvima. I pogodite šta? Posle samo 5 dana otoci su smanjeni, i proširene vene su počele da nestaju – rezultat me šokirao!!!* U samo 5 dana!!!* Je l' možete da verujete??? Nisam mogla da verujem svojim očima... Moje noge su bile glatke i čiste, više nije bilo vidljivih proširenih i paučastih vena – postale su lepe, i bol je nestao!!!* Nije u pitanju greška, niti sam ja luda! Moja radost je bila neopisiva. Poslednji put sam se tako osećala pre 20 godina :)


Sada se osećam kao potpuno zdrava osoba. Woow! Čak sam i zahvalna ovoj bolesti – ona me naučila da cenim ono što imam, i da sve sitne probleme u životu posmatram na drugi način. Ne smem ni da pomišljam kakve bih noge imala da nisam našla Vein Stopper. U mom životu sada nema mesta za mračne i teške misli, sada sve posmatram sa druge, svetlije strane!

Jako sam srećna što je sve dobro prošlo. Kada sam uklonila proširene vene, shvatila sam da svi mislimo da najjednostavnija rešenja za naše probleme nisu efikasna, a da složenija rešenja, kao što je operacija, jesu. Međutim, to nije tačno. Proširene vene mogu da se izleče na jednostavan, siguran i brz način.* Provereno!

img-01.jpg
product.jpg
img-02.jpg

Ako je neko zainteresovan - ja sam naručila na ovoj stranici. Ovo je jedini ovlašćeni zastupnik za prodaju Vein Stopper kreme kod nas. Što se tiče dostave, pakovanje je stiglo kurirskom službom, plaća se po isporuci. Dakle, sve je sigurno.

Cena Vein Stopper kreme je sada smanjena, pa požurite sa narudžbom!

Nadam se da je ova informacija bila korisna za vas, i da ćete konačno vratiti lepotu i zdravlje svojim nogama u samo nekoliko dana!* Srećno!

f021.jpg

Ana Tomić

Ćao, Iva. Tvoja priča me je inspirisala! Imam varikozne vene na obe noge, ali na desnoj imam mnogo veće probleme: imam bolove od kuka do kolena i ta noga se zamara veoma brzo. Nisam otipla ni najedan pregled, htela bih da sama pronađem lek. Napisaću rezultate kasnije…ako budem imala pozitivne rezultate.
Pre 2 minuta | Ostavite komentar

f028.jpg

Ana Marković
Hvala ti, Iva. Dobila sam svoje pakovanje juče. Sve je ok. Počela sam da ga koristim. Radujem se rezultatima već u roku od 5 dana! :)))
Pre 3 minuta | Ostavite komentar

f017.jpg

Anđela Krajnović
Ako želite da vam noge izgledaju lepo, treba nositi obuću bez štikala! Proširene vene se pojavljuju zbog visokih štikala. U Americi i Evropi sve žene hodaju u ravnim cipelama i to je jedini način da očuvate lepotu svojih nogu!!! Ali ne, mi se trudimo da nosimo obuću na što većoj štikli i posle trčimo kod lekara da nam pomogne s proširenim venama kako bi mogle da nosimo što kraće suknje.
Pre 5 minuta | Ostavite komentar

f020.jpg

Ana Popović
Koristim ovu kremu vec nekoliko nedelja, sada mogu da nosim kratke suknje! Stikle draga moja nemaju nikakve veze s tim!

img-03.jpg

Pre 8 minuta | Ostavite komentar

f002.jpg
f008.jpg
nf028.jpg
nf020.jpg
nf025.jpg
nf029.jpg
nf015.jpg
nf004.jpg
f006.jpg

Olja Ivanković
Moj specijalista za vene mi je preporucio da koristim ovu kremu:)
Pre 11 minuta | Ostavite komentar

Duvnjak Dajana
Pozdrav, Iva! Narucila sam ovu kremu i zaista bi zelela da probam ovaj proizvod:)
Pre 13 minuta | Ostavite komentar

Lidija Bilić
Super :) Jas am naručila jedno pakovanje i sada sam počela da ga koristim. Napisaću sve o rezultatima posle.
Pre 15 minuta | Ostavite komentar

Princessa Bianka
ova tema je zaista zastareča. Svi znaju o ovoj kremi. Moja mama ju je koristila kada je imala problema sa venama pre 2 godine
Pre 18 minuta | Ostavite komentar

Jelena Lepotica
Živim 5 godina u Americi i koristim ovu kremu non-stop! Sve moje koleginice na poslu izgledaju kao zvezde s crvenog tepiha. :))
Pre 19 minuta | Ostavite komentar

Katarina Tatarović
Cao! Koristim ovu kremu vec 3 dana…nemam reci! Hvala ti Iva! Moje noge izgledaju savrseno!!
Pre 21 minuta | Ostavite komentar

Ana Josipović
Posle 4 dana korišćenja sam već primetila prve rezultate! Nemam više otoke, vene izgledaju dobro, a moje noge izgledaju prelepo! Presrećna sam i jako uzbuđena!
Pre 22 minuta | Ostavite komentar

Jelena Kosić
Kupila sam ovu kremu i jako mi se sviđa! Prve rezultate sam počela da primećujem već posle 7 dana korišćenja. NIsam očekivala ovakvu promenu…Ovo je poklon ako uzmemu u obzir koliko kopta ova krema.
Pre 25 minuta| Ostavite komentar

Dragana Budišin
Iva, ja takođe znam i čula sam mnogo o ovoj krem. Kako sam starila počele da se pojavljuju proširene i paučaste vene, koristila sam ovu kremu i sada posle 2 godine nemam nikakvih problema sa venama. Zaista od srca preporučujem svima ovaj proizvod!
Pre 28 minuta | Ostavite komentar

f040.jpg

Marina Jovanović
Moj muž je vrlo zadovoljan rezultatima. Kaže da bih mogla da učestvujem na izboru "Miss najlepše noge" . :DDD

img-04.jpg

Pre 29 minuta | Ostavite komentar

nf009.jpg

Childhood Dream
Ova krema radi odlicno. Narucila sam je na istoj web stranici i nisam placala nista avansno. Dobila sam pakovanje u roku od 6 dana. Posle jedne nedelje koriscenja ove kreme vene su potpuno nestale i sada nemam vise problema sa njima.
Pre 31 minuta | Ostavite komentar

f033.jpg

Josipa Novoselic
Opa – za samo 1 nedelju sam se resila prosirenih vena! Kakav sok:)))

img-05.jpg

Pre 32 minuta | Ostavite komentar

nf035.jpg
f037.jpg
f031.jpg
f014.jpg

Branka Elez
Nemam više bol u nogama – sada su moje noge lepe i glatke x)))))) Jednostavno neverovatno. Devojke – svima preporučujem!
Pre 35 minuta | Ostavite komentar


Ivana Lukić
I ja sam cula o "vein stopper". Moja tetka je koristila ovu kremu da bi izlecila svoje bolesne vene )))
Pre 36 minuta | Ostavite komentar

Kristina Neskovic
Ćao, super krema. Posle samo nedelju dana ja sam se izlečila
Pre 37 minuta | Ostavite komentar

Petra Nekić
Ovo je super, ako želite da imate lepe i negovane noge!!! Moje pakovanje kreme je stiglo u roku od 4 dana.

img-06.jpg
m027.jpg
f030.jpg
nf011.jpg
f041.jpg
f042.jpg

Pre 38 minuta | Ostavite komentar

Kosanović Danijel
Dobar dan dame. Moja žena je kupila ovu kremu, njene noge se puno promenile od kada je počela da koristi ovu kremu! Zadovoljan sam. Probajte i vi!
Pre 39 minuta | Ostavite komentar

Jelena Garačić
Pfff nasli cime da se hvalite, svi su odavno culi za ovu kremu. Samo da kazem da oni koji se ne trude nece imati nikakvog rezultata od koriscenja ove kreme.
Pre 41 minuta | Ostavite komentar

Maja Radić
Hvala vamna clanku. Odoh da narucim ovu kremu sada!
Pre 44 minuta | Ostavite komentar

Vera Jukić
Upravo ono sto sam trazila! Sad ace svi na poslu da pocrkaju od ljubomore
Pre 45 minuta | Ostavite komentar

Nataša Marković
Na Zapadu svi koriste u kremu dugo vremena. Veoma je uspešna u lečenju proširenih i paučastih vena. Ali kao i uvek…kod nas sve stiže kasnije...
Pre 47 minuta | Ostavite komentar