Kombinacija koja obećava

Banja koja leči sterilitet i ako se tome doda lekovito bilje i sačuvani stari recepti, onda je uspeh osiguran

Provereni ogledi Javorke i Petra pomažu i ženama i muškarcima.Bujanovačka banja je neizmerno bogastvo prirode koje se koristi za lečenje neplodnosti.Ova godina je prekretnica u razvoju progrma Javorke i Petra zato što se očekuje otvaranje putne magistrale na južnom kraku Koridora 10.Pripremamo zdravsveno-turističku atrakciju za parove koji imaju problem u vezi neplodnosti.To će biti trodnevna edukacija sa korišćenjem banje i odgovarajućeg lekovitog bilja u cijlu uspešne oplodnje.

Sve informacije možete dobiti preko:herbalisonline@gmail.com , 0695497340 ili Tvitera @nevenzdravlje ili Facebook / Folk Medicine

Program objavljujemo na ovom sajtu

U južnom delu Srbije, na oko 15 km udaljenosti od Vranja i nadomak grada Bujanovca, po kome je nazvana se nalazi Bujanovačka banja, koja je od strane Kraljevskog lekarskog društva Velike Britanije okarakterisana kao jedna od najznačajnijih na teritoriji cele Evrope.

Bujanovačka banja

bujanovacka banja

Veruje se da su još rimske vojskovođe znale za lekovitost voda ove banje, a nekadašnja Bivol banja, odnosno Karaman banja je u prošlosti bila nadaleko poznata.

Istorijski podaci pokazuju da je za lekovitost njenih voda, ali i blata znao i srpski kralj Milutin, a Udruženje medicinskih centara u Londonu i Frankfurtu je na osnovu sprovedenih ispitivanja potvrdilo da je Bujanovačka banja jedno od najboljih lečilišta tog tipa u ovom delu sveta.

Preuzimanje sadržaja bez postavljanja linka ka originalnom članku nije dozvoljeno https://odmorplus.com/bujanovacka-banja-smesataj-cene-lecenje/

Ekološki zaštićena zona